QUERU CANTINA MEXICANA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Queru Cantina Mexicana. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 21:28 Ceviche was delicious
31 mei 2024 om 22:14 Very very good, was pleasantly surprised. Good flavors, juicy fish and meat - will order again!
12 mei 2024 om 7:59 Fantastic food! Delivery time was longer than normal
25 apr 2024 om 21:50 Amazing as always; unbelievable quality, flavors and consistancy!
21 apr 2024 om 22:43 Best pork tacos of my life. My girlfriend also loved the marinated chicken. This place rules.
21 apr 2024 om 20:26 Echt heel erg lekker
21 apr 2024 om 20:18 Food was delicious and great portion size. Salsa was too spicy for me so I was glad it was on the side.
11 apr 2024 om 20:56 Mijn laatste bestelling hier was vorige week…Nog steeds zeer enthousiast over de mooie gerechten! Let wel een beetje op met de bezorgtijd (90 minuten) en de verpakking van gerechten met vloeibare saus (misschien toch plastic ipv papieren bakje?).
11 apr 2024 om 1:10 Ik had eten besteld, maar heb het uiteindelijk nooit ontvangen. Ruim een uur later kreeg ik ineens te horen dat mijn bestelling was geannuleerd.
5 apr 2024 om 20:25 Haute mexican! Wat ontzettend goed weer. Dikke vijf sterren. Iedereen die minder sterren geeft snapt niet hoe geweldig dit restaurant is…
23 mrt 2024 om 8:57 Kwam precies op gewenste tijd aan, en het was weer heerlijk. Zoals altijd!!!
25 feb 2024 om 19:05 De taco's en quesadillas waren heerlijk, maar de churros was heel onsmakelijk! Het vet droop er uit en er zat geen deeg in. Het toetje zou ik dus echt afraden.