QUERU CANTINA MEXICANA

QUERU CANTINA MEXICANA Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Queru Cantina Mexicana. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 20:03 Heerlijk
6 mei 2022 om 7:14 Eten was lekker maar de tortilla's waren wel wat taai en het vlees was beetje hard gebakken. Netjes verzorgde bezorging.
29 apr 2022 om 21:35 Heerlijk en gebalanceerd Mexicaans eten!
17 apr 2022 om 8:53 Tacos Rui Señor are amazing! Never disappoint!!
31 mrt 2022 om 22:07 Eten was super lekker. Erg goede kwaliteit. Niet goedkoop maar het klopt.
29 mrt 2022 om 20:57 Absolutely delicious! A bit pricey for the quantity got but the quality of the food was superb so totally worth it!
27 mrt 2022 om 22:06 Great Food as we knew it from Ruiseñor! Happy that you managed keeping the Cantina alive at least after all that troublesome time. Keep up your delicious cooking!
1 mrt 2022 om 12:19 excellent !
26 feb 2022 om 15:20 Ik ben helemaal niet onder de indruk! Ik heb een snack guacamole en beans met tortilla’s besteld. Dat kleine snack kost meer dan €15 ! En het smaakt ook niet bijzonder! Jammer. Ik ga verder zoeken…
22 feb 2022 om 22:09 Das Essen war lecker. Wir hatten drei Hauptgerichte abgeholt und wurden mehr als satt. Die angegebene Telefonnummer wurde nicht abgehoben, erst als ich vor Ort war haben sie mit meiner Bestellung angefangen. Das Personal war nicht sehr freundlich
19 feb 2022 om 21:57 Ik had smiddags besteld voor bezorging om 19:15, uiteindelijk was het eten er pas rond 20:30. Geprobeerd te bellen, maar waren telefonisch niet bereikbaar. Eten was niet warm meer bij bezorging. Jammer! Vorig keer was het een stuk beter!
11 feb 2022 om 22:06 Churros were raw. Food in general really isn’t worth the money you pay for it. Wouldn’t recommend.